Άμεση αποστολή διαιτολογίου μέσω email

Κάθε διαιτολόγος γνωρίζει από πρώτο χέρι πως ο σχεδιασμός ενός σωστού διατροφικού προγράμματος είναι μια απαιτητική και χρονοβόρα εργασία.

Από την άλλη, η περίοδος που διανύουμε έχει αυξήσει την ανάγκη για την απομακρυσμένη εξυπηρέτηση πελάτων.

Δεν θα γινόταν λοιπόν παρά να παρουσιάσει το evexis μια λειτουργία η οποία κάνει την σύνταξη διαιτολογίου ευκολότερη και ταυτόχρονα εξοικονομεί χρόνο.

Πόσο κοστίζουν 80 ώρες από την ζωή σου;

Για αρχή, μετρήσαμε ότι ένας μέσος χρήστης χρειάζεται 82 δευτερόλεπτα περίπου για να αποθηκεύσει ένα αρχείο pdf/word και να το επισυνάψει προς αποστολή.

Ετησίως λοιπόν ξοδεύεις περισσότερες από 80 ώρες για να επισυνάψεις διαιτολόγια εάν υποθέσουμε ότι στις 8 ώρες που εργάζεσαι εξυπηρετείς 2 πελάτες ανά ώρα!

Γρήγορη αποστολή διαιτολογίου με email

Μόλις τελειώσεις με την σύνταξη του διαιτολογίου στο evexis, μπορείς πλέον να προχωρήσεις σε άμεση αποστολή μέσω email με το πάτημα ενός κουμπιού.

Έτσι, αποφεύγεις εντελώς την αναζήτηση επαφών και την επισύναψη αρχείων. Η νέα δυνατότητα βρίσκεται στο παράθυρο διαλόγου εκτύπωσης.

Επιλογή εκτύπωσης ή αποστολής μέσω email

Μην ξεχνάς πως μπορείς να στείλεις το διαιτολόγιο σε απλή ή αναλυτική μορφή επιλέγοντας την απόκρυψη των:

  • Γραμμαρίων
  • Μερίδων/ τεμαχίων
  • Μακροθρεπτικών και μικροθρεπτικών συστατικών

Το email του πελάτη συμπληρώνεται αυτόματα εάν η καρτέλα του είναι ενημερωμένη.

Επιπλέον, μαζί με την αποστολή του διαιτολογίου μέσω emai, έχει προστεθεί ένα ξεχωριστό πεδίο κειμένου. Σε αυτό μπορείς να ενημερώσεις τον πελάτη σου για οποιαδήποτε επισήμανση ή απλά να του ευχηθείς καλή αρχή!

Αποστολή μηνύματος κειμένου μαζί με το διαιτολόγιο

Tο διαιτολόγιο που έστειλες κοινοποιείται αυτόματα και στο email με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή στο evexis. Εάν ο πελάτης επιλέξει να απαντήσει (reply), η απάντηση του θα σταλεί στο προσωπικό σου email.

Στο 8ο Podcast που ετοιμάσαμε μπορείς να δεις βήμα βήμα την νέα δυνατότητα της υπηρεσίας μας.

Είμαστε πάντα στην διάθεση σου

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή πληροφορία μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας με τους ακόλουθους τρόπους:

Δεν έχεις εξερευνήσει ακόμα όλες τις δυνατότητες που σου προσφέρει το evexis; Μπορείς να το κάνεις εντελώς δωρεάν! Μάθε πώς, κάνοντας κλικ εδώ.