Δωρεάν λογισμικό για Διαιτολόγους : evexis online

Το evexis online αποτελεί το 1ο cloud δωρεάν λογισμικό για Διαιτολόγους στην Ελλάδα.

Aπευθύνεται σε επαγγελματίες Διαιτολόγους-Διατροφολόγους, αναβαθμίζεται συχνά και η δημοτικότητα του αυξάνεται συνεχώς  έχοντας δημιουργήσει μια μεγάλη βάση χρηστών.

Πλέον, κατά γενική ομολογία οι online υπηρεσίες λογισμικού υπερτερούν κατά πολύ των παραδοσιακών προγραμμάτων. Οι τοπικές εγκαταστάσεις κοστίζουν ακριβά, δεν είναι προσβάσιμες από παντού και απαιτούν backup ή δύσχρηστες αναβαθμίσεις.

Στο blog του evexis μπορείς να ενημερωθείς αναλυτικά για τα οφέλη μιας τέτοιας λύσης σε σχετικό άρθρο.

evexis : Δωρεάν λογισμικό για Διαιτολόγους

Μπορείς να δοκιμάσεις evexis χωρίς καμία χρέωση και περιορισμό στην λειτουργία του για να το αξιολογήσεις.

Το πρώτο βήμα είναι να επισκεφθείς την ιστοσελίδα www.evexis.eu όπου, μπορείς να ενημερωθείς για όλα τα χαρακτηριστικά του.

Μπορείς επίσης να δείς τα διαθέσιμα πλάνα πληρωμών εάν αποφασίσεις αργότερα να γίνεις συνδρομητής και να εγγραφείς στο Newsletter:

δωρεάν διαιτολογικό λογισμικό evexis

Για την ώρα, επέλεξε το κουμπί “Δωρεάν Δοκιμή” που σε μεταφέρει στην διεύθυνση https://partners.evexis.eu/login.

Μιας και είσαι νέος χρήστης, η διαδικασία ξεκινάει από το κουμπί  “Δημιουργία Λογαριασμού”:

δωρεάν διαιτολογικό λογισμικό

Συμπλήρωσε τα πραγματικά στοιχεία σου και τον κωδικό πρόσβασης που θέλεις να χρησιμοποιείς. Επέλεξε “Εγγραφή” και είσαι 1 κλικ μακρυά από την ολοκλήρωση της διαδικασίας:

δωρεάν διαιτολογικό πρόγραμμα

Ενεργοποίηση και ανέβηκες στα σύννεφα!

Το μόνο που απομένει είναι να ελέγξεις τα εισερχόμενα στο email σου. Θα δεις πως σου έχει σταλεί ένα μήνυμα με το link ενεργοποίησης του λογαριασμού σου. Κλικ επάνω του και έχεις ολοκληρώσει την διαδικασία!

Προσοχή, ενδεχομένως να έχεις δεχτεί το email ενεργοποίησης του evexis online στον φάκελλο “spam”.  Έλεγξε και εκεί προτού θεωρήσεις ότι κάτι πήγε στραβά.

Σου ετοιμάσαμε και ένα βίντεο οδηγό, σε περίπτωση που κάποιο βήμα σε δυσκολέψει:

Αντιμετώπισες οποιοδήποτε πρόβλημα;

Μην ανησυχείς, μπορείς να στείλεις ένα μήνυμα στην τεχνική υποστήριξη της υπηρεσίας (support@evexis.eu) και να αναφέρεις το πρόβλημα σου.

Εναλλακτικά, μπορείς να επικοινωνήσεις τηλεφωνικά στο 251 251 0970 από Δευτέρα εώς Παρασκευή 09:00-14:00. Η ομάδα του evexis online θα χαρεί να σε βοηθήσει!

Καλή αρχή !