Καταχώρηση & κατηγοριοποίηση πελατολογίου

Κάποτε η διαχείριση πελατολογίου Διαιτολογικού γραφείου σήμαινε στιβαγμένους φακέλους και καρτέλες σε ράφια στο γραφείο.  Πλέον η άσκηση της επιστήμης της διατροφής προϋποθέτει εργαλεία λογισμικού που καλούνται να διαχειριστούν έναν διαρκώς αυξανόμενο όγκο πληροφοριών.

Όχι δεν μιλάμε για το excel, αλλά μόνο για τα εξειδικευμένα λογισμικά που κυκλοφορούν. Καλό το υπολογιστικό φύλλο (excel, οpenοffice κλπ), αλλά όσο μεγαλώνει ο όγκος των πληροφοριών γίνεται δύσχρηστο και απαιτεί μεγάλη εξειδίκευση και χρόνο για να μάθεις τις λειτουργίες στατιστικών και αναφορών.

Η αξία της οργάνωσης του πελατολογίου

Χρησιμοποιώντας το κατάλληλο λογισμικό για διαιτολόγους, αυξάνεις την αποδοτικότητα σου αλλά ταυτόχρονα συλλέγεις και δεδομένα τα οποία μελλοντικά μπορείς να αξιοποιήσεις.

Συγκεκριμένα, το κατάλληλο εργαλείο (εάν υποστηρίζει την δυνατότητα φυσικά) μπορεί να σου προσφέρει:

Όλα τα παραπάνω συμβάλλουν τόσο στην απλοποίηση όσο και στην επιτάχυνση της δουλειάς σου ώστε να αποδίδεις περισσότερα σε λιγότερο χρόνο. Το όφελος όπως καταλαβαίνεις είναι πολλαπλό και πολυεπίπεδο.

evexis: Τα κάνει όλα και συμφέρει

Αν πιστεύεις πως η η οργανωμένη διαχείριση πελατολογίου Διαιτολογικού γραφείου είναι κάτι δύσκολο και χρονοβόρο σου έχουμε ευχάριστα νέα.

Το evexis αποτελεί ένα εύχρηστο online λογισμικό για Διαιτολόγους. Σου παρέχει την δυνατότητα μέσω προσθήκης ετικετών να ταξινομήσεις τους πελάτες σου. Εσύ αποφασίζεις την δομή και την κατηγοριοποίηση ανάλογα με τις ανάγκες του δικού σου γραφείου.

Κάθε φορά που δημιουργείς έναν πελάτη, αλλά και σε ύστερο χρόνο, έχεις την δυνατότητα να ορίσεις και την ετικέτα ή τις ετικέτες που τον ορίζουν.

Σίγουρα αντιλαμβάνεσαι πλέον πως η σωστά οργανωμένη διαχείριση του πελατολογίου σου συνεισφέρει στην βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών σου. Φυσικό επακόλουθο αυτού είναι η ενίσχυση του brand name σου και φυσικά της επαγγελματικής σου φήμης.

Μήπως να ξεκινήσεις την διαχείριση πελατολογίου Διαιτολογικού γραφείου από αύριο;

Μπορείς από σήμερα κιόλας να ξεκινήσεις να κατηγοριοποιείς το πελατολόγιο σου χωρίς καμία χρέωση εώς ότου αποφασίσεις ποιό πλάνο συνδρομής του evexis  σου ταιριάζει.