Γνωριμία με την αρχική οθόνη του evexis

Είσαι νέος χρήστης της υπηρεσίας; Στο παρόν άρθρο, θα σε βοηθήσουμε να εξοικειωθείς με την αρχική οθόνη του online Διαιτολογικού σου γραφείου.

Δωρεάν για όσο θέλεις

Σου υπενθυμίζουμε ότι στην δωρεάν έκδοση του evexis μπορείς να αξιοποιήσεις όλες τις δυνατότητες της υπηρεσίας με μοναδικό περιορισμό να καταχωρήσεις έως 5 πελάτες.

Ωστόσο, κάθε φορά που συνδέεσαι, σε περίοπτη θέση στην αρχική οθόνη εμφανίζεται η πληροφορία για το είδος της συνδρομής με την ημερομηνία λήξης της.

Ενημέρωση για το είδος συνδρομής στο evexis

Ακόμα και εάν λήξει ένα πλάνο συνδρομής, μπορείς να συνεχίσεις να χρησιμοποιείς κανονικά τον λογαριασμό σου για τις επόμενες 7 ημέρες. Η περίοδος αυτή είναι η εβδομάδα χάριτος, η οποία σου παρέχει ένα χρονικό περιθώριο μέχρι να προχωρήσεις στην ανανέωση.

Με το πέρασμα αυτής της περιόδου, ο λογαριασμός σου κλειδώνει για λόγους ασφαλείας. Ωστόσο, με την ανανέωση του πλάνου σου, μπορείς να συνεχίζεις να εργάζεσαι ακριβώς από εκεί που σταμάτησες.

Καθολική αναζήτηση με δυνατότητα τηλεφωνικής κλήσης

Στο πάνω μέρος της αρχικής οθόνης βρίσκεται η μπάρα αναζήτησης πελατών.

Σε όποιο μενού του evexis και να βρίσκεσαι, η αναζήτηση ενός πελάτη είναι πάντα και μόνιμα διαθέσιμη!

Αν έχεις καταχωρήσει τον αριθμό τηλεφώνου του πελάτη στην καρτέλα του, μπορείς να στείλεις εντολή κλήσης στο τηλέφωνο σου εάν χρησιμοποιείς τον Google Chrome και έχεις συνδεθεί με τον ίδιο λογαριασμό και στο κινητό σου.

tilefoniki-klisi-pelati
Τηλεφωνική κλήση μέσω του evexis

Συντομεύσεις στις βασικές λειτουργίες

Οι 4 συντομεύσεις που εμφανίζονται παρέχουν άμεση πρόσβαση σε βασικές διεργασίες για εξοικονόμηση χρόνου.

Συντομεύσεις στην αρχική οθόνη
Καταχώρηση νέου πελάτη

Η δημιουργία ενός νέου πελάτη απαιτεί την συμπλήρωση μόνο τεσσάρων απαραίτητων στοιχείων:

 • Όνομα
 • Επίθετο
 • Φύλο
 • Ημερομηνία γέννησης
Καταχώρηση νέου πελάτη μέσω της συντόμευσης στην αρχική οθόνη
Δημιουργία ραντεβού

Με τον ίδιο τρόπο, μπορείς να δημιουργήσεις ένα νέο ραντεβού.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να επιλέξεις τον πελάτη από την λίστα των πελατών σου και να συμπληρώσεις όσα πλαίσια πληροφοριών σε ενδιαφέρουν.

Δημιουργία ραντεβού στο evexis μέσω της συντόμευσης
Καταχώρηση νέου τροφίμου

Το evexis διαθέτει 3 πίνακες ανάλυσης τροφίμων τους οποίους μπορείς να χρησιμοποιήσεις για την κατάρτιση ενός διαιτολογίου:

 • evexis (περιέχει τρόφιμα με τα μακροθρεπτικά τους συστατικά)
 • HHF (περιέχει τρόφιμα με τα μακροθρεπτικά και μικροθρεπτικά τους συστατικά)
 • USDA (περιέχει τρόφιμα με τα μακροθρεπτικά και μικροθρεπτικά τους συστατικά)

Αν θέλεις, μπορείς φυσικά να δημιουργήσεις ένα νέο τρόφιμο και να το προσαρμόσεις ανάλογα με τις ανάγκες σου. Μπορείς να το κατατάξεις ανάλογα με την κατηγορία του, να επιλέξεις την μονάδα μέτρησης του, να ορίσεις μερίδες κλπ.

Όλα τα νέα τρόφιμα που δημιουργείς αποθηκεύονται στον πίνακα “Προσαρμοσμένα”. Φυσικά, μπορείς να τα ανακαλέσεις όταν συντάσσεις ένα διαιτολόγιο.

Επεξεργασία ετικετών

Οι ετικέτες του evexis είναι στην ουσία η κατηγοριοποίηση στοιχείων και αντικειμένων και χωρίζονται σε 3 κατηγορίες:

 • Πελατών (π.χ. αθλητής, οστεοπόρωση κ.α.)
 • Προτύπων (π.χ. porridge με διατροφική μαγιά, δεκατιανό με ρυζογκοφρέτα κ.α.)
 • Συνταγών (π.χ. χωρίς γλουτένη, γρήγορο βραδινό κ.α.)
Επεξεργασία ετικετών

Η συγκεκριμένη συντόμευση σε κατευθύνει στο πλαίσιο επεξεργασίας ετικετών όπου μπορείς να εισάγεις, να επεξεργαστείς ή να διαγράψεις τις ετικέτες που έχεις δημιουργήσει.

Ημερολόγιο ραντεβού

Στο συγκεκριμένο στοιχείο εμφανίζονται τα 5 επόμενα προγραμματισμένα ραντεβού καθώς και τα 5 προηγούμενα. Η συγκεκριμένη λειτουργία σε βοηθάει να έχεις οργανωμένες πληροφορίες για:

 • την ροή του πελατολογίου σου
 • τις σημειώσεις που μπορεί να θέλεις να βλέπεις πριν από κάθε ραντεβού
Ημερολόγιο των 5 επόμενων και προηγούμενων ραντεβού

Στατιστικά στοιχεία για πλήρη εικόνα

Τα γενικά στατιστικά στοιχεία σου δίνουν πληροφορίες σχετικά με το πελατολόγιο σου τα οποία σου δίνουν μια γρήγορη εικόνα του γραφείου σου.

Στατιστικά στοιχεία πελατών

Συγκεκριμένα, τα γενικά στατιστικά σου παρέχουν εικόνα για το σύνολο των:

 • Καταχωρημένων πελατών
 • Ενεργών πελατών: Ως ενεργοί αναφέρονται οι πελάτες στους οποίους έχεις καταχωρήσει ένα ραντεβού ή μια μέτρηση τον τελευταίο μήνα.
 • Πελατών που έχουν γενέθλια: Επιλέγοντας την επιλογή “Εμφάνιση όλων” μπορείς να δεις όλους τους πελάτες σου που έχουν γενέθλια την συγκεκριμένη μέρα. Επιπλέον, πατώντας στην επιλογή “Εξαγωγή”, έχεις σε μία λίστα τα email και τα τηλέφωνα όλων των εορταζόμενων για να στείλεις ευχές

Αξιολογώντας τα στατιστικά στοιχεία μπορείς να λάβεις χρήσιμα συμπεράσματα για την εικόνα του γραφείου σου ως επιχείρηση.

Μείνε ενημερωμένος για τις τελευταίες εξελίξεις στο evexis

Στο evexis οι αναβαθμίσεις δεν σταματάνε ποτέ. Μείνε ενημερωμένος για τις τελευταίες εξελίξεις ρίχνοντας απλά μια ματιά στην αρχική σου σελίδα.

Στην στήλη με τα τελευταία άρθρα μπορείς να κατευθυνθείς στο blog μας για διαιτολογικά νέα και συμβουλές καθώς και οδηγούς χρήσης του online Διαιτολογικού σου γραφείου. Επιπλέον, στην ροή ειδήσεων μπορείς να διαβάσεις για τις πιο πρόσφατες δυνατότητες και αναβαθμίσεις της υπηρεσίας.

Η ροή ειδήσεων βρίσκεται στην δεξιά μεριά της αρχικής σελίδας

Τέλος, κάνοντας κλικ στο σύμβολο του messenger, μπορείς να συνδεθείς με το facebook chatbot μας από το οποίο σου παρέχουμε 24ωρη εξυπηρέτηση.

 Είσαι οπτικός τύπος; Σου ετοιμάσαμε ένα βίντεο που περιγράφει όλες τις παραπάνω λειτουργίες και μπορείς να παρακολουθήσεις:

Είμαστε πάντα στην διάθεση σου!

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή πληροφορία μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας με τους ακόλουθους τρόπους:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *