Ιστορικό διαιτολογίων στο evexis

Μια μεγάλη αναβάθμιση έχει ενεργοποιηθεί εδώ και λίγες ημέρες στο evexis. Το νέο update αφορά την δυνατότητα δημιουργίας και αποθήκευσης πολλαπλών προγραμμάτων διατροφής στο ιστορικό ενός πελάτη.

Αυτό σημαίνει πως μπορούν να δημιουργηθούν απεριόριστα διαιτολόγια για κάθε πελάτη με δυνατότητα ανάκλησης!

Τι ίσχυε μέχρι σήμερα

Έως τώρα, μπορούσες να επεξεργαστείς 1 πρόγραμμα διατροφής ανά πελάτη, επιλέγοντας ανάμεσα στην δημιουργία διαιτολογίου με ή χωρίς ανάλυση.

Μπορούσες ακόμα να αποθηκεύσεις αυτό το πρόγραμμα ως πρότυπο και να το ανακαλέσεις ανά πάσα στιγμή και για κάποιον άλλον πελάτη.

Μετά από αίτημα πολλών χρηστών, το evexis προσφέρει πλέον την δυνατότητα δημιουργίας και αποθήκευσης πολλαπλών διαιτολογίων.

Κατά συνέπεια, οι χρήστες απαλλάσσονται από την διαδικασία αποθήκευσης διαιτολογίων ως πρότυπα. Έτσι, όλα τα προγράμματα διατροφής ενός πελάτη, είναι άμεσα διαθέσιμα μέσα στην καρτέλα του.

Πώς σε εξυπηρετεί η νέα δυνατότητα;

Ασφάλεια χάρη στην cloud αποθήκευση

Τα διαιτολόγια που δημιουργείς αποθηκεύονται online στο σύστημα. Αυτό σημαίνει πως:

  • δεν χρειάζεται να ανησυχείς για απώλεια δεδομένων
  • είναι διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή χωρίς να χρειάζεται να κάνεις αναζήτηση μέσα σε φακέλους τοπικά στον υπολογιστή σου
Ξεκάθαρη εικόνα

Μέσω της διαχείρισης προγραμμάτων διατροφής, έχεις διαθέσιμες πληροφορίες για το πότε δημιουργήθηκε το κάθε διαιτολόγιο παρέχοντας πλήρες ιστορικό.

Για παράδειγμα, μπορείς να αποθηκεύεις προγράμματα διατροφής πελατών για την περίοδο της νηστείας.

Μετά την επεξεργασία του προγράμματος διατροφής, αποθηκεύεται τόσο το διαιτολόγιο με ανάλυση όσο και το διαιτολόγιο χωρίς ανάλυση. Μπορείς δηλαδή να επεξεργαστείς πολλαπλά διαιτολόγια σε όποια μορφή σε βολεύει περισσότερο.

Πώς λειτουργεί το ιστορικό διαιτολογίων

Κατά την δημιουργία ενός πελάτη, δημιουργείται αυτόματα και το προκαθορισμένο πρόγραμμα διατροφής του. Αυτό το πρόγραμμα περιλαμβάνει στην ουσία 2 κενά διαιτολόγια:

  • ένα με δυνατότητα διατροφικής ανάλυσης και επιλογή τροφίμων μέσα από τους 3 διαθέσιμους πίνακες (evexis,HHF,USDA)
  • ένα χωρίς ανάλυση στο οποίο μπορείς να γράψεις απλό κείμενο στην περίπτωση που δεν θέλεις να επιλέξεις τρόφιμα μέσα από πίνακες
Προκαθορισμένο πρόγραμμα διατροφής

Το προκαθορισμένο πρόγραμμα είναι μόνιμα ενεργό μέχρι να δημιουργηθεί ένα νέο. Εννοείται πως κάθε νέο πρόγραμμα που δημιουργείς, στην ουσία είναι πάλι δύο διαιτολόγια (ένα με ανάλυση και ένα χωρίς). Φυσικά εσύ μπορείς να επεξεργαστείς όποιο επιθυμείς ή ακόμα και τα δύο.

Πού θα βρεις το ιστορικό διαιτολογίων

Θα βρεις την νέα δυνατότητα στην καρτέλα Πρόγραμμα Διατροφής του πελάτη σου. Συγκεκριμένα, στο μενού επιλογών προστέθηκε εικονίδιο “Διαχείριση προγραμμάτων διατροφής”.

Μπορείς να επιλέξεις να δημιουργήσεις ένα καινούργιο πρόγραμμα διατροφής ή να ανακαλέσεις κάποιο από τα ήδη αποθηκευμένα.

Η νέα επιλογή “Διαχείριση προγραμμάτων διατροφής”

Στο πλαίσιο “Ονομασία” ορίζεις το όνομα του νέου διαιτολογίου που θέλεις να αποθηκεύσεις. Μέσω της λίστας που εμφανίζεται μπορείς επίσης να επιλέξεις ένα διαιτολόγιο που θέλεις να επαναφέρεις κάνοντας κλικ στην επιλογή “Ανάκληση”.

Κάθε δεδομένη χρονική στιγμή, μόνο 1 πρόγραμμα διατροφής μπορεί να είναι ενεργό.

Όλα τα προγράμματα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάκληση
Δημιουργία αντιγράφων

Με την νέα δυνατότητα, έχεις επίσης την δυνατότητα δημιουργίας και αποθήκευσης απεριόριστων αντιγράφων που σημαίνει πως μπορείς να παραμετροποιείς τα διαιτολόγια σου και να αποθηκεύονται ως ξεχωριστά αρχεία στην καρτέλα του πελάτη σου.

Είσαι οπτικός τύπος; Μπορείς να παρακολουθήσεις το επισυναπτόμενο βίντεο όπου παρουσιάζεται αναλυτικά η λειτουργία του ιστορικού των διαιτολογίων:

Είμαστε πάντα στην διάθεση σου!

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή πληροφορία μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας με τους ακόλουθους τρόπους:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *