Αυτόματη αποστολή επιβεβαίωσης ραντεβού με email στο evexis

Ως Διαιτολόγος, γνωρίζεις πόσο σημαντικό είναι οι πελάτες σου να παραμένουν πιστοί στις προγραμματισμένες συναντήσεις σας προκειμένου να πετύχουν τους στόχους τους.

Εάν αναρωτιέσαι πώς μπορείς να μειώσεις τις πιθανότητες ακύρωσης ενός ραντεβού, μπορείς να εκμεταλλευτείς την νέα δυνατότητα αποστολής επιβεβαίωσης απευθείας στο email του πελάτη μέσω του evexis.

Αυτό σημαίνει πως κάθε φορά που καταχωρείς ένα ραντεβού, ο πελάτης λαμβάνει ένα email με όλες τις πληροφορίες διεξαγωγής του.

Δημιουργία ραντεβού στο evexis

Μπορείς να επιλέξεις να καταχωρήσεις ένα νέο ραντεβού με τρεις τρόπους:

  • Mέσω της συντόμευσης “Δημιουργία ραντεβού” στην αρχική σελίδα
  • Από την επιλογή “Ραντεβού” στην αριστερή στήλη
  • Απευθείας από την καρτέλα του πελάτη
Πλαίσιο καταχώρησης ραντεβού

Στο παράθυρο που εμφανίζεται, μπορείς να συμπληρώσεις τις απαραίτητες πληροφορίες για την καταχώρηση του ραντεβού όπως η ημερομηνία και η ώρα της συνάντησης καθώς και ο αριθμός επαναλήψεων της.

Με την νέα αναβάθμιση, έχεις την δυνατότητα να ορίσεις την τοποθεσία του ραντεβού. Αυτό σημαίνει πως μπορείς επιπλέον να επιλέξεις ως μέρος διεξαγωγής το σπίτι ή την έδρα του πελάτη εκτός από το γραφείο σου.

Δυνατότητα ορισμού της διεύθυνσης διεξαγωγής του ραντεβού και αποστολής μηνύματος υπενθύμισης

Επιβεβαίωση ραντεβού απευθείας στο email του πελάτη

Κάθε φορά που καταχωρείς ένα ραντεβού, αποστέλλεται αυτόματα ένα ενημερωτικό email στον πελάτη σου με πληροφορίες που αναφέρουν:

  • Την ημερομηνία και την ώρα του ραντεβού
  • Την τοποθεσία διεξαγωγής του
  • Προαιρετικά μήνυμα με πληροφορίες σχετικές με το ραντεβού

Στο email επιβεβαίωσης υπάρχει η επιλογή αποθήκευσης του ραντεβού και στο ημερολόγιο του πελάτη ανάλογα με τον λογαριασμό που διαθέτει (outlook, Google Calendar κ.α.)

Υπενθυμίζουμε πως προκειμένου να αξιοποιήσεις την δυνατότητα, χρειάζεται να έχεις πρώτα συμπληρώσει το email του πελάτη στην καρτέλα του.

Email υπενθύμισης 24 ώρες πριν από την ώρα του ραντεβού

Ένα δεύτερο email αποστέλλεται στον πελάτη 24 ώρες πριν την συνάντηση σας προκειμένου να του υπενθυμίσει την υποχρέωση της επόμενης ημέρας.

Είναι συχνό φαινόμενο οι πελάτες να μην θέτουν σε προτεραιότητα τα ραντεβού συντήρησης όταν ακολουθούν ένα διατροφικό πρόγραμμα.

Ένας έξυπνος τρόπος να μειώσεις τις πιθανότητες να συμβεί με τους δικούς σου πελάτες, είναι να συμπληρώσεις στο πλαίσιο του μηνύματος τους λόγους τήρησης των ραντεβού σας. Έτσι, μπορείς να βοηθήσεις να παραμείνει κινητοποιημένος ένας πελάτης σου εξασφαλίζοντας την τήρηση του προγράμματος.

Είσαι οπτικός τύπος; Μπορείς να παρακολουθήσεις το επισυναπτόμενο βίντεο όπου παρουσιάζεται αναλυτικά η νέα λειτουργία.

Είμαστε πάντα στην διάθεση σου!

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή πληροφορία μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας με τους ακόλουθους τρόπους:

2 Responses

  1. Καλησπέρα θα ήθελα πληροφορίες για το παραπάνω πρόγραμμα.Ευχαριστώ.

    1. Γεια σου Αφροδίτη, μπορείς να δοκιμάσεις δωρεάν την υπηρεσία μας ακολουθώντας τις οδηγίες που θα βρείς εδώ: https://evexis.eu/dorean-dokimi-evexis/. Ειμαστε στην διάθεση σου για οτιδήποτε χρειαστείς!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *