Αποστολή συμβουλών μέσα από το evexis

Έχεις αναρωτηθεί πόσα διαφορετικά εργαλεία χρησιμοποιείς στην καθημερινότητα σου προκειμένου να εξυπηρετήσεις τους πελάτες σου;

Ως Διαιτολόγος, σίγουρα έχεις πληθώρα πολύτιμων συμβουλών και πληροφοριών που χρειάζεται να μεταφέρεις στα άτομα που σε επισκέπτονται. Για πολλούς, είναι κοινή πρακτική να προσφέρουν συνοδευτικό υλικό ήδη από το πρώτο ραντεβού.

Μήπως διαθέτεις φακέλους γεμάτους με έτοιμο υλικό και χρήσιμες πληροφορίες οι οποίοι σου κόστισαν ακριβά; Ή μήπως πάλι στέλνεις όλες αυτές τις πληροφορίες ηλεκτρονικά επισυνάπτοντας διαφορετικά αρχεία σε ένα email;

Με την τελευταία του αναβάθμιση, το evexis μπορεί να σε βοηθήσει να εξοικονομήσεις χρόνο και χρήμα. Επίσης, μπορεί να βελτιώσει το επαγγελματικό σου προφίλ μέσω της καινούργιας δυνατότητας αποστολής Συμβουλών.

Συγκεντρωμένες πληροφορίες

Έως τώρα, η καρτέλα “Συμβουλές” ήταν ένα προσωπικό σου σημειωματάριο για τον κάθε πελάτη σου. Σε βοηθούσε να έχεις μπροστά σου διαθέσιμες όλες τις κατευθύνσεις που του έχεις δώσει.

Τώρα, με την δυνατότητα αποστολής, μπορείς να στείλεις όλες αυτές τις πληροφορίες απευθείας στο email του.

Η νέα δυνατότητα αποστολής συμβουλών βρίσκεται στην αρχική σελίδα της καρτέλας των πελατών.

Αποστολή Συμβουλών από το προφίλ του πελάτη

Στην επιλογή “Συμβουλές”, θα βρεις συγκεντρωμένες όλες τις πληροφορίες που έχεις συμπληρώσει στο αντίστοιχο πεδίο της καρτέλας του πελάτη σου.

Ο χρόνος είναι χρήμα

Σκέψου, πόσες φορές έχει χρειαστεί να στείλεις συνοδευτικό υλικό σε έναν πελάτη σου; Ήξερες ότι τα email που στέλνεις με επισυναπτόμενα αρχεία σου κοστίζουν 80 ώρες πολύτιμο χρόνο ετησίως;

Πεδίο αποστολής Συμβουλών

Φυσικά, εκτός από την δυνατότητα αποστολής των συμβουλών, υπάρχει και η επιλογή της εκτύπωσης τους. Σε αυτήν την περίπτωση, σου προτείνουμε μια λύση που θα σε βοηθήσει να εκτυπώνεις με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Ομοιομορφία και επαγγελματισμός

Είτε προτιμήσεις την αποστολή είτε την εκτύπωση συμβουλών, είναι σημαντικό να μπορείς να προσφέρεις στους πελάτες σου ομοιόμορφο υλικό.

Η εικόνα που εκπέμπεις σαν επαγγελματίας, ενισχύεται όταν παρουσιάζεται με ενιαίο και ξεκάθαρο τρόπο. Το evexis σου επιτρέπει να στείλεις συγκεντρωτικά και με ομοιόμορφο layout:

Στην υπηρεσία του σύγχρονου Διαιτολόγου

Σου ευχόμαστε καλές αποστολές! Είσαι οπτικός τύπος; Μπορείς να δεις βήμα βήμα την τελευταία αναβάθμιση στο τελευταίο μας podcast:

Βρίσκεσαι σε αναζήτηση λογισμικού για την διαχείριση του Διαιτολογικού σου γραφείου; Εάν δεν έχεις χρησιμοποιήσει ακόμα το evexisδημιούργησε τώρα τον δωρεάν λογαριασμό σου.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή πληροφορία μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας με τους ακόλουθους τρόπους: