Οικονομικός εκτυπωτής : Εκτύπωσε με 0,005€/σελίδα!

Όταν ο πελάτης σου θέλει χαρτί στο χέρι

Ψάχνεις να βρεις ποιος είναι ο πιο οικονομικός εκτυπωτής στην αγορά; Διάβασε για τους εκτυπωτές ITS, το παρών άρθρο θα σε βοηθήσει να μειώσεις το κόστος εκτυπώσεων στο Διαιτολογικό σου γραφείο.

Τα  παραδοσιακά μελανάκια ψεκασμού και τα toner των Laser εκτυπωτών δεν είναι η πιο οικονομική τεχνολογία που μπορείς να χρησιμοποιήσεις. Ιδίως όταν καθημερινά οι εκτυπώσεις Διαιτολογίων έχουν την τιμητική τους στο γραφείο σου.

Οι λύσεις της αναγόμωσης μελανοδοχείων ή γραφιτών θα ρίξουν το κόστος. Ενδέχεται όμως να δημιουργήσεις πρόβλημα στον εκτυπωτή σου, εφόσον δεν αναγνωρίσει τα συγκεκριμένα αναλώσιμα σαν γνήσια.

Μια οικονομικότατη λύση στο ζήτημα ήρθαν να προσφέρουν οι εταιρείες κατασκευής μέσων εκτύπωσης με την τεχνολογία ITS που παρουσιάζουμε παρακάτω.

Πώς λειτουργούν; 

Στην περίπτωση των ITS εκτυπωτών, δεν χρησιμοποιούνται πλέον Cartridges ούτε Toner. Υπάρχουν απλά δοχεία μελάνης τα οποία ξαναγεμίζουν από τον ίδιο τον χρήστη.

Το μελάνι παράγεται από τον ίδιο τον κατασκευαστή και πωλείται σε πολύ χαμηλή τιμή. Επίσης, είναι εξαιρετικά εύκολο να τοποθετηθεί στο δοχείο του εκτυπωτή με απλές κινήσεις.

 

Ευκολία εγκατάστασης & κόστος εκτυπώσεων

Ο εκτυπωτής εγκαθίσταται φυσιολογικά με μοναδικό επιπλέον βήμα την πλήρωση των δοχείων, και την ενεργοποίηση του συστήματος πλήρωσης της μελάνης. Τα φιαλίδια είναι σχεδιασμένα  ώστε να εξασφαλίζουν καθαρή και χωρίς προβλήματα χρήση.

Στις χαμηλές σειρές εκτυπωτών ITS, ένα δοχείο μελάνης των 70ml  κοστίζει μόνο  6-7€! Προσφέρει επίσης περίπου 4000 ασπρόμαυρες εκτυπώσεις με το κόστος εκτύπωσης να φτάνει μέχρι και τα 0,005€ ανά σελίδα.

Οκ, είναι ο πιο οικονομικός εκτυπωτής. Από συντήρηση όμως, τί χρειάζεται;

Μέχρι να χαλάσει και να αγοράσεις τον αντικαταστάτη του, ο εκτυπωτής ITS δεν θα σε ταλαιπωρήσει ιδιαίτερα με προβλήματα όπως την μερική θολότητα στις εκτυπώσεις, τις βουλωμένες κεφαλές κλπ.

Σε γενικές γραμμές δουλεύει απροβλημάτιστα και το μόνο που χρειάζεται να κάνεις όταν δεις την ποιότητα εκτύπωσης να μειώνεται, είναι να εκτελέσεις την διαδικασία καθαρισμού κεφαλών μέσα από λογισμικό διαχείρισης του κατασκευαστή.

Ολοκληρώνοντας, μπορεί το κόστος αγοράς ενός ITS εκτυπωτή να είναι λίγο τσουχτερό με τιμή εκκίνησης περίπου τα 150€, αλλά σίγουρα θα σου προσφέρουν εξαιρετική οικονομία και απόσβεση των χρημάτων σου σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Επένδυσε άφοβα και θα μας θυμηθείς!

Θέλεις να απαλλαγείς από το κόστος των εκτυπώσεων;

Το evexis σου δίνει την δυνατότητα αποστολής του διαιτολογίου καθώς και των συνταγών που δημιουργείς απευθείας στο email του πελάτη σου. Κάνε κλικ στους παραπάνω συνδέσμους για να μάθεις πώς μπορείς να εξοικονομήσεις χρόνο και χρήματα χρησιμοποιώντας ένα Online Διαιτολογικό πρόγραμμα όπως το evexis!