Φίλτρα καταχωρήσεων: Νέα δυνατότητα στο Nutrac

Όπως ήδη θα γνωρίζεις, το Nutrac είναι η δωρεάν εφαρμογή με διατροφικό ημερολόγιο που έχει κυκλοφορήσει η οικογένεια του evexis.

Παρουσιάστηκε τον Σεπτέμβριο του 2021 στο Apple App Store και σε λίγο καιρό θα είναι διαθέσιμο και στο Google Play Store για όσους διαθέτουν android συσκευές.

Το διατροφικό ημερολόγιο Nutrac μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τον πελάτη σου για να καταγράψει τις διατροφικές του συνήθειες και συγκεκριμένα να καταχωρεί:

  • Γεύματα
  • Ροφήματα & ποτά
  • Φαρμακευτική αγωγή
  • Συμπληρώματα διατροφής
  • Συμπτώματα

Υπενθυμίζουμε ότι στην Premium έκδοση, παρέχεται η δυνατότητα καταχώρησης απεριορίστων γευμάτων αλλά και αποθήκευσης online backup των δεδομένων του χρήστη.

Φίλτρα καταχωρήσεων : Νέα λειτουργία στο Nutrac

Με την νέα αναβάθμιση, το διατροφικό ημερολόγιο Nutrac ενεργοποίησε την εμφάνιση φίλτρων.

Η συγκεκριμένη λειτουργία, σου δίνει την δυνατότητα να ανακαλέσεις για το χρονικό διάστημα που σε ενδιαφέρει, οποιαδήποτε κατηγορία καταχωρήσεων επιθυμείς (γεύματα, ροφήματα, συμπτώματα κλπ).

Μια σπουδαία αξιοποίηση της νέας δυνατότητας των φίλτρων, είναι η εμφάνιση των συμπτωμάτων που έχουν καταχωρηθεί. Με αυτόν τον τρόπο, ο χρήστης μπορεί να ανακαλέσει πότε είχε το κάθε σύμπτωμα, αλλά και στην συνέχεια με νέα αναζήτηση να εμφανίσει τι είχε καταναλώσει εκείνη ή την προηγούμενη ημέρα.

nutrac_φίλτρα_συμπτωμάτων

Αυτό από μόνο του, είναι μια πληροφορία με μεγάλη αξία τόσο για τον χρήστη όσο και τον Διαιτολόγο που τον παρακολουθεί. Η οπτικοποίηση και η άμεση συσχέτιση δηλαδή, του τροφίμου με το σύμπτωμα.

Κάτι τέτοιο, ωφελεί διπλά τον Διαιτολόγο και τον διαιτώμενο:

  1. Εμφανίζεται με χρονολογική σειρά ποιά τροφή οδήγησε σε ποιό σύμπτωμα
  2. Αυξάνει την πιθανότητα ώστε ο διαιτώμενος να συνδέσει και να αποδεχτεί το γεγονός ότι συγκεκριμενα τρόφιμα έχουν συγκεκριμένες παρενέργειες

Σύνδεση του Nutrac με το evexis

Σύντομα, το διατροφικό ημερολόγιο Nutrac θα συνδεθεί με το evexis. Με αυτήν την σύνδεση, ο Διαιτολόγος θα μπορεί να δεί το διατροφικό ημερολόγιο του χρήστη μέσα στην καρτέλα του πελάτη.

Επίσης, σε επόμενες αναβαθμίσεις, θα προστεθούν οι δυνατότητες:

  • σχολιασμού των γευμάτων από τον Διαιτολόγο και εμφάνισης των σχολίων στο Nutrac
  • αποστολής φωτογραφιών των γευμάτων από το Nutrac προς το evexis ώστε ο Διαιτολόγος να έχει και οπτική απεικόνιση για το τι καταναλώνει ο πελάτης του.

Είσαι ενθουσιαμένος; Και εμείς!

Είμαστε εδώ για σένα

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή πληροφορία μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας με τους ακόλουθους τρόπους:

Δεν έχεις εξερευνήσει ακόμα όλες τις δυνατότητες που σου προσφέρει το evexis; Μπορείς να το κάνεις εντελώς δωρεάν! Μάθε πώς, κάνοντας κλικ εδώ.

nutrac-διατροφικο-ημερολογιο

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *