Πώς να κερδίσετε χρόνο συντάσσοντας ένα διαιτολόγιο

Ο χρόνος ενός επαγγελματία διαιτολόγου είναι πολύτιμος και περιορισμένος.

Η σύνταξη ενός διαιτολογίου που απαιτεί ανάλυση σε μάκρο και μικροθρεπτικά συστατικά, εξ ορισμού απαιτεί χρόνο για να πραγματοποιηθεί.

Σε περιόδους φόρτου, η πίεση του χρόνου είναι μεγάλη και το κάθε δευτερόλεπτο μετράει. Είναι εντυπωσιακό πως μόνο από την δυνατότητα αποστολής ενός διαιτολογίου με email μέσα από το evexis, εξοικονομούνται 80 ώρες ετησίως σε σχέση με το κατέβασμα του αρχείου σε pdf και επισύναψης του σε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου!

Πόσο αξίζει λοιπόν το κάθε δευτερόλεπτο κατά την σύνταξη ενός διαιτολογίου;

Ο ρόλος των πρότυπων διαιτολογίων

Τα πρότυπα διαιτολόγια είναι ένα ιδιαίτερα εύχρηστο εργαλείο καθώς μπορούν εύκολα να προσαρμόζονται στις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη.

Το evexis προσφέρει ήδη αυτήν την δυνατότητα. Γνώριζες όμως ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις και την τεχνική των προσαρμοσμένων τροφίμων για να συντάσεις διαιτολόγια ακόμα πιο γρήγορα;

Προσαρμοσμένα τρόφιμα: Μια έξυπνη τακτική για αύξηση ταχύτητας

Στο evexis μπορείς να επιλέξεις τρόφιμα από 4 πίνακες τροφίμων.

Επιπλέον, μπορείς να επιλέξεις να εισάγεις σε ένα διαιτολόγιο και συνταγές που έχεις δημιουργήσει. Το κρυφό χαρτί όμως στον παράγοντα ταχύτητα είναι τα προσαρμοσμένα τρόφιμα.

Η συγκεκριμένη λειτουργία σου επιτρέπει να εισάγεις δικά σου τρόφιμα, προσθέτοντας τα ανάλογα μακροθρεπτικά και μικροθρεπτικά στοιχεία και επιλέγοντας την μονάδα μέτρησης μεγέθους.

Πίνακας εισαγωγής προσαρμοσμένου τροφίμου

Η επιλογή εισαγωγής προσαρμοσμένων τροφίμων βρίσκεται στην επιλογή Τρόφιμα της υπηρεσίας.

Μπορείς λοιπόν να επιλέξεις οποιοδήποτε τρόφιμο από οποιονδήποτε πίνακα επιθυμείς, και με την επιλογή “Αντιγραφή προς επεξεργασία” να δημιουργήσεις μια νέα καταχώρηση που θα αποθηκευτεί στα προσαρμοσμένα τρόφιμα.

Το κέρδος από τα προσαρμοσμένα τρόφιμα

Κατά την σύνταξη ενός διαιτολογίου, απαιτείται πολύ λιγότερος χρόνος όταν επιλέγεις ένα τρόφιμο μέσα από τον πίνακα “Προσαρμοσμένα”.

Και αυτό γιατί, μέσα στα προσαρμοσμένα τρόφιμα, θα βρίσκεις μόνο τα τρόφιμα που εσύ έχεις δημιουργήσει, είτε με εντελώς νέες εισαγωγές τροφίμων είτε με επεξεργασία κάποιου προϋπάρχοντος τροφίμου.

Αναζήτηση αποκλειστικά προσαρμοσμένων τροφίμων

Επιπλέον, η δυνατότητα εισαγωγής προσαρμοσμένων τροφίμων παρέχει:

  • Μεγαλύτερη γνώση της ποιότητας και περιεκτικότητας των τροφών
  • Απεριόριστη εισαγωγή τροφίμων
  • Εισαγωγή συγκεκριμένων προϊόντων (π.χ. ένα συμπλήρωμα που κυκλοφορεί στην αγορά)
  • Βελτιστοποίηση του διατροφικού προφίλ του πελάτη
Με μία γρήγορη ματιά στο διάγραμμα ημέρας, μπορείς να ελέγχεις την επάρκεια των θρεπτικών στοιχείων μετά την εισαγωγή των προσαρμοσμένων τροφίμων.

Εάν είσαι ήδη χρήστης του evexis δοκίμασε από τώρα την σύνταξη προτύπων διαιτολογίων με προσαρμοσμένα τρόφιμα κάνοντας κλικ εδώ.

Είμαστε εδώ για σένα

Έχεις κάποια απορία σχετικά με την υπηρεσία μας;

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή πληροφορία μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας με τους ακόλουθους τρόπους:

Δεν έχεις εξερευνήσει ακόμα όλες τις δυνατότητες που σου προσφέρει το evexis; Μπορείς να το κάνεις εντελώς δωρεάν! Μάθε πώς, κάνοντας κλικ εδώ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *