Η σημασία του ιστορικού προγραμμάτων διατροφής

Mε την πάροδο του χρόνου, το πελατολόγιo ενός επαγγελματία Διατροφολόγου αυξάνεται.

Αν μάλιστα γίνουν οι σωστές κινήσεις στο marketing στις οποίες έχουμε αναφερθεί σε παλαιότερα άρθρα (Καταχώρηση επιχείρησης στην Google, Κατασκευή Ιστοσελίδας), η εισροή πελατών σε ένα Διαιτολογικό γραφείο αυξάνεται εκθετικά σε βάθος χρόνου.

Οργανώσου από την αρχή

Όσο περνάει ο καιρός, πρέπει να οργανωθείς ώστε να μπορείς να παρακολουθείς το ιστορικό και την πρόοδο των πελατών σου.

Φυσικά, σε καμία περίπτωση αυτό δεν πρέπει να γίνεται εις βάρος του πολύτιμου χρόνου σου. Μπορείς να ταυτιστείς έτσι; Η λύση είναι να βασίσεις την οργάνωση των διατροφολογίων που σχεδιάζεις σε ένα αξιόπιστο εργαλείο.

Τι δεν σου μαθαίνει το πανεπιστήμιο

Κατά τη διάρκεια των ακαδημαϊκών χρόνων και της διατροφικής εκπαίδευσης, διδασκόμαστε όλες τις διαδικασίες της συμβουλευτικής των ασθενών: διαχείριση, αξιολόγηση, αξιολόγηση και παρακολούθηση.

Διδασκόμαστε τη φυσιολογία και τη βιοχημεία του ανθρώπινου σώματος και τη σχέση της με τα θρεπτικά συστατικά. Μαθαίνουμε επίσης πώς να δημιουργούμε σχέδια γευμάτων και διαιτολόγια, να αναλύουμε τις ανάγκες του πελάτη σε θρεπτικά συστατικά και την πρόοδό του. Υπέροχα!

Το πρόβλημα ξεκινάει όταν θέλουμε να τα τα εφαρμόσουμε όλα αυτά στην καθημερινή πρακτική. Στο πεδίο, ο χρόνος είναι πολύτιμος και θέλουμε να βλέπουμε όσο το δυνατόν περισσότερους πελάτες. Φυσικά, αυτό πρέπει να γίνεται χωρίς να θέτουμε σε κίνδυνο τη διατροφική φροντίδα που τους παρέχουμε.

Ξέχνα τα χαρτιά, θα πνιγείς

Το να τα κάνεις όλα με το χέρι, όπως μας έχουν διδάξει, δεν είναι απλά εφικτό. Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα καταλήξεις να σκεπαστείς κάτω από ένα βουνό από έγγραφα.

Αν πάλι χρησιμοποιείς το Word, ατελείωτοι φάκελοι και υποφάκελοι με διατροφολόγια θα γεμίσουν τον υπολογιστή σου.

Και σε αυτό το σημείο, το 1ο Cloud λογισμικό για Διαιτολόγους στην Ελλάδα μπορεί να σε βοηθήσει στην αρχειοθέτηση.

Ιστορικό διαιτολογίων

Χρησιμοποιώντας το evexis, μπορείς να αποθηκεύεις τα διαιτολόγια που συντάσσεις.

Στην καρτέλα “Πρόγραμμα Διατροφής” του κάθε πελάτη σου, υπάρχει η επιλογή “Διαχείριση Προγραμμάτων Διατροφής”.

Το “Προκαθορισμένο πρόγραμμα διατροφής” δημιουργείται αυτόματα με την δημιουργία του πελάτη και είναι μόνιμα ενεργό μέχρι να δημιουργήσεις ένα νέο.


Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στον αριθμό των διαιτολογίων που μπορείς να αποθηκεύσεις. Ούτε φυσικά περιορισμός στον χώρο που θα χρησιμοποιήσεις για να τα αποθηκεύσεις.

Αξιοποίησε τα πρότυπα

Σε παλαιότερο άρθρο μας, είδαμε ότι μέσω του evexis μπορείς να προσχεδιάσεις εβδομιαία πρότυπα διαιτολόγια, για παθολογικές , φυσιολογικές ή άλλες καταστάσεις.

Τα πρότυπα διαιτολόγια αποθηκεύονται βάσει ετικέτας, και ανα πάσα στιγμή μπορείς να τα ανασύρεις και να τα επεξεργαστείς για κάθε διαιτώμενο.

Δοκίμασες το 1ο Cloud Λογισμικό για Διαιτολόγους στην Ελλάδα;

Έχεις κάποια απορία σχετικά με την υπηρεσία μας;

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή πληροφορία μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας με τους ακόλουθους τρόπους:

Δεν έχεις εξερευνήσει ακόμα όλες τις δυνατότητες που σου προσφέρει το evexis; Μπορείς να το κάνεις εντελώς δωρεάν! Μάθε πώς, κάνοντας κλικ εδώ.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *